Handelsbetingelser

Priser

Der bliver ikke tillagt moms til de priser, du ser på siden.

Vi har pris- og produktgaranti  i 6 måneder. Det betyder, at der aldrig vil blive krævet ekstrabetaling ved booking/spring inden for 6 måneder fra købsdato. Hvis der går mere end 6 måneder fra købsdato inden spring/booking/kursus vil en eventuel prisstingning blive opkrævet og ændringer i produktet vil være gældende.

Betaling

Vi modtager Visa, Master Card, Discover Card og American Express.
Beløbet trækkes først, når hele ordren er afsendt.

De fleste produkter afsendes straks efter bestillingen via e-mail (såsom print-selv gavekort). Vi trækker pengene umiddelbart efter bestillingen for disse produkter.

Forsendelse og levering

Gavekort sendes pr e-mail, umiddelbart efter gennemført betaling. Ligeledes sendes bekræftelse på tandemspring/solokursus umiddelbart efter gennemført betaling.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret i henhold til dansk lovgivning, når du handler på Internettet. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du eller modtageren har modtaget sin vare. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du sende en e-mail til os, hvori du angiver at du ønsker at fortryde købet, samt ordrenummer. Du behøver ikke at returnere print-selv varer såsom gavekort - de skal blot destrueres. Varerne skal returneres i forsvarlig indpakning til vores adresse.
Obs Vi modtager ikke returforsendelser pr. efterkrav.
Fortrydelses e-mail sendes til: shop@aafc.dk

Hvis du fortryder dit køb, kontrollerer vi, at fortrydelsen lever op til reglerne herfor, og herefter tilbagebetales værdien hurtigst muligt. Dette gøres som regel ved at tilbageføre betalingen til det betalingskort, som blev anvendt ved købet. Når du har modtaget pengene, skal du destruere eventuelle print-selv varer såsom gavekort og billetter.

Fortrydelsesretten frafalder, hvis du allerede har booket dit spring eller har deltaget på den ene eller anden måde i fx undervisning.

Ombytning

Vi bytter generelt ikke varer købt i shoppen. Undtagelsesvis kan man med hensyn til oplevelsesbeviser indenfor oplevelsesbevisets gyldighedsperiode altid bytte sit gavekort til en anden type spring hos Århus Faldskærms Club. Send en mail til shop@aafc.dk med gavekortets ID nr. samt i samme ombæring hvilken type spring, du ønsker i stedet, og hvem der skal stå som modtager af den nye oplevelse. Så ombytter vi gavekortet inden for det samme beløb. Udover det nye gavekort modtager du naturligvis en ny beskrivelse. Du skal selv afholde forsendelsesomkostningerne samt eventuel merpris. Der ydes ingen refusion for eventuel manko. Ombytningsretten frafalder, hvis du allerede har booket dit spring eller det kursus du har meldt dig til er afholdt.

Særligt for gavekort og oplevelser

Gavekort til faldskærmsspring og kurser
På denne side kan du blandt andet købe gavekort til faldskærmsspring. Vi leverer gavekortet der i billede og tekst viser lidt om det modtageren har at glæde sig til. Du får altid gavekortet tilsendt via e-mail kort efter bestillingen, således at du selv kan udskrive gavekortet.

Booking af spring og kurser
Har du et gavekort til et tandemspring eller et solokursus kan du bruge det til at booke online. Vælg blot "Køb solospring" eller "Køb og book tandemspring" i menuen øverst, følg vejledningen og tryk på "Jeg har et gavekort", når dette er muligt. Hvis vejret ikke tillader spring, vil vi aflyse i så god tid som muligt, og aftale en ny booking hurtigst muligt. Der kan forekomme ventetid ved reservationer, så vi råder til at foretage reservation i god tid.

Reklamation
Der skal reklameres indenfor rimelig tid. Rimelig tid er, når det gælder oplevelser som disse, umiddelbart efter oplevelsen har fundet sted. I tilfælde af reklamation skal det foregå skriftligt til vores klubadresse (se bunden af siden) eller via mail til shop@aafc.dk. Århus Faldskærms Club kan ikke gøres ansvarlig for et beløb, der er større end gavekortets værdi.

Forsikring og ansvar
De oplevelser, der sælges inkluderer IKKE personlig forsikring herunder ulykkesforsikring, hvorimod forsikring overfor tredje mand er inkluderet.

Person- og kortoplysninger

Alle person- og kortoplysninger behandles af BurbleSoft, i overensstemmelse med persondataloven og kortorganisationernes regler. Oplysninger, som kan knyttes til dig som person, vil aldrig blive tilgængelige for andre virksomhedder eller kunne kobles til andre eksterne registre.

Om Århus Faldskærms Club

Århus Faldskærms Club har som primært formål at udbrede kendskabet til faldskærmssport, herunder at tilbyde tandemspring og kurser, der kan føre til certifikatspringer status.
Adresse: Stabrandvej 20, 8560 Kolind, Danmark
Telefonnummer: +45 70236166

TOP